Övrigt

Ingrid Burman i debatt i Gränby

Den 24:e Oktober var Ingrid Burman i Gränbyskolan och debatterade med LUF:s ordförande Fredrik Malm.
Vänsterpartiet i Uppsala bjöd in till debatt i Gränbyskolans aula. Från Vänsterpartiet deltog partiets vice ordförande Ingrid Burman. Liberala ungdomsförbundets ordförande Fredrik Malm hade antagit utmaningen. temat för debatten var rätten till jobb i ett integrationsperspektiv. Under kvällen kom samtalet att visa att skillnaderna mellan höger och vänster är stora. Det var inte så många som deltog i mötet, men alla som var där, var ense om att diskussionen varit nyttig och informativ. Mötet förenade politisk debatt med kultur, när Muhammed Omar läste ur sin nyligen utgivna diktbok ”Tregångare”.

Skriv en kommentar

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.