Övrigt

Öppet möte med Eva-Britt Svensson

Måndagen den 31 mars var Europa-parlamentarikern Eva-Britt Svensson på besök hos Vänsterpartiet Uppsala. Hon talade då om EU:s nya grundlag (kallad Lissabon-fördraget). Det var ett kort men mycket intressant möte. Foton från mötet finns i bildgalleriet!

Sveriges regering vill försöka smyga igenom stora förändringar av Sveriges medlemskap i EU. Försämringar som förstärker alla de delar som gör att en majoritet av svenska folket är starkt kritiska till medlemskapet. Den nya grundlagen flyttar mera makt till EU, grundlagsfäster högerpolitik och minskar insynen för medborgarna. Därför säger vi nej till förslaget – och därför kräver vi också att svenska folket får ta ställning till förslaget i en folkomröstning!

Skriv en kommentar

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.