Vänsterpartiet Uppsala

Gott nytt år önskar Vänsterpartiet Uppsala

Nästa år är det valår och vi går in i ett viktigt arbete för att visa de ideologiska vägval Sverige har att göra.

Ska vi ha en trygg välfärd, solidarisk och medmänsklig utveckling, arbeta för ekonomisk jämlikhet, arbetarens rättigheter, rättvisa och lika möjligheter och förutsättningar för alla med socialförsäkringar som pensioner och arbetslöshetsförsäkringar som vi kan lita på eller ska vi ha ett samhälle för några få där alla får klara sig själva?

Ska vi ha en politik för oss alla eller ska vi ha en politik som skapar och vidmakthåller orättvisor, sociala problem och ger människor olika förutsättningar och möjligheter från födseln? En politik för de rika och priviligierade på alla andras bekostnad. Eller ska vi ha ett samhälle där alla inkluderas och politikens uppgift är att värna alla som bor i Uppsala?

Vi i Vänsterpartiet är övertygade om att jämlikhet som är världens mest framgångsrika recept för ett välmående samhälle är en utgångspunkt och ambition att sträva för. Det lovar vi att fortsätta med under 2018. Uppsala ska vara en kommun med bra bemötande, rättvisa och schyssta villkor med möjligheter för alla oavsett vem du är.

GOTT NYTT ÅR 2018 önskar vi från Vänsterpartiet Uppsala.

Dela den här sidan:

Kopiera länk