Evenemang

Jonas Sjöstedt till Uppsala 28 maj!

Den 28 maj klockan 19.00 kan du komma och träffa Jonas Sjöstedt på Reginateatern, Trädgårdsgatan 6, här i Uppsala. Vänsterpartister, sympatisörer och intresserade kommer att samlas för att träffa Jonas och för att prata om hur vi kan arbeta för att Sverige och Uppsala ska blir mer jämlikt.

Evenemanget är till för alla och därför kostnadsfri för alla. Det finns ingen föranmälning utan det är först till kvarn som gäller på plats. Senast Jonas besökte oss här i Uppsala var det mer än fullsatt vid Ekonomikum och det verkar bli ännu högre tryck den här gången. Se därför till att vara ute i god tid för att vara säker på att få en plats.

I samband med Jonas besök har du också möjligheten att träffa oss lokala Vänsterpartister och ta del av vårt arbete för mer jämlikhet i Uppsala. Du har självklart också möjligheten att organisera dig gemensamt med oss för ett Uppsala för alla.

Mer information angående Jonas Sjöstedts besök på Reginateatern klockan 19.00 28 maj kommer när det närmar sig på vår Facebooksida för Vänsterpartiet Uppsala, men även här på hemsidan. Boka in datumet redan nu så du inte missar chansen att få veta mer om hur vi arbetar för jämlikheten.

 

Dela den här sidan:

Kopiera länk