Jonas Sjöstedt

Vänsterpartiet på kulturnatten

Välkomna till en fullspäckad eftermiddag/kväll med Vänsterpartiet. Popquiz, musik och bästa partiledaren, Jonas Sjöstedt. Vi träffas i korsningen Östra ågatan/Smedsgränd.

16.00 Popquiz med Sverker Åslund
17.00 Elin och Skarvarna
18.00 Spinning Jennies
19.00 Jonas Sjöstedt

Sverker Åslund är välkänd i Uppsalas musikkretsar och Uppsalas största arrangör av popquiz. I år gästar han Vänsterpartiet på kulturnatten med sitt kluriga och underfundiga quiz.

Elin och Skarvarna är en trio från Stockholm som spelar eget och tolkar andras. Sjuttiotalsprogg och nyskrivna visor fogas i hop till en finstämd helhet. I fokus är berättelser om oss människor och samhället runt omkring, då och nu.

Bluegrasskvartetten Spinning Jennies har gjort sig kända för sin unika korsning av svensk lyrik och nordamerikansk bergsmusik.

Jonas Sjöstedt har sedan han valdes till Vänsterpartiets partiledare 2012 blivit allt populärare. Idag leder han ett parti som är på väg mot ett av sina bästa valresultat någonsin.

Kortare tal kommer även att hållas av Ilona Szatmári Waldau, kommunalråd och riksdagskandidat, Neil Ormerod, regionråd, och Tobias Smedberg, kommunalrådskandidat.

Dela den här sidan:

Kopiera länk