Vänsterpartiet Uppsala

Kommunikationsutskottet i Vänsterpartiet Uppsala

Vänsterpartiet Uppsalas partiförenings kommunikationsutskott har ansvar för webbplats, sociala medier, kalendarium och partiföreningens mail.

Vi är administratörer på den här hemsidan (uppsala.vansterpartiet.se) med tillhörande kalendarium,  och även i sociala medier som Facebook, Twitter (@VUppsala) och Instagram (uppsalavanstern). Vi ansvarar också för samordningen i kommunikationsfrågor mellan regiongruppen, kommungruppen och partiföreningen.

Vi läster e-posten till [email protected] och skickar vidare till rätt mottagare. Vi har fått uppdraget att göra affisch till 1 maj, och hjälper gärna till om någon behöver en affisch i annat sammanhang. Vi är moderatorer för Facebookgruppen Vänsterpartiet Uppsalas medlemmar använder för interna diskussioner.

Utskottet består av Florian Burmeister (sammankallande), Cecilia Viklund, Robert Harlin, Tobias Nordqvist, Elias Larsson och Anne-Li Lehnberg.

Till sist: vi är tacksamma för material (t.ex. text och bilder från möten, verksamhetsbesök eller liknande) samt konstruktiva inspel om eventuella förbättringar.

Med vänlig hälsning

Kommunikationsutskottet (KU)

Dela den här sidan:

Kopiera länk